VDH Company

Warehouse +

Warehousing is één van de belangrijkse schakels in de keten van geconditioneerd transport. Daarom heeft International Fruit Forwarders geïnvesteerd in 5.000 m2 state-of-the-art geconditioneerde opslag. Uiteraard gecertificeerd als douane- en keurlocatie.

Onze opslagcapaciteit is verdeeld over twee locaties:

  • Maasdijk: 2.500 m2 geconditioneerde opslag
  • Dirksland: 2.500 m2 geconditioneerde opslag

Beide locaties zijn geoptimaliseerd voor agf-producten, met een focus op de opslag van overzees fruit. Alle producten worden gescheiden opgeslagen, waarbij we rekening houden met verschillende gewenste temperaturen en gevoeligheid ten opzichte van andere producten.

Onze koelcentra zijn zo ingericht dat we voor ieder soort fruit het ideale en constante klimaat kunnen creëren. En dat is nog maar één van de technieken waarmee we een constante kwaliteit kunnen garanderen. Onze kwaliteitscontroleurs (allemaal met meer dan 30 jaar ervaring) weten hoe belangrijk kwaliteitscontrole is. Zij zijn voortdurend bezig met het controleren en optimaliseren van de omstandigheden waaronder uw producten worden verwerkt. Wij weten dat u uw wereldwijde, logistieke stromen niet voortdurend in de gaten kunt houden. Dat hoeft ook niet. Dat doen wij voor u.